Rainbow Six Vegas 2 SAS Anti-Terror StyleCamuflaje unidades británicas antiterrorista———Camouflage British anti-terrorist units———Camouflage britischen Anti-Terror-Einheiten———カモフラージュ、英国の反テロリストの単位———Камуфляж британских антитеррористических подразделений

Your rating: none
Rating: 0 - 0 votes

6 thoughts on “Rainbow Six Vegas 2 SAS Anti-Terror Style

  1. S.A.S., would have silencers on wepons,and double tap tangos.Good vid though,I got the game, and played it for years! RSV2 rules.

  2. @Selljasplint20R doncs no sé,pero jo el tinc,aa ja se per què,tens una altra partida de capaña que estigui en altre nivell de dificultat,perque a mi em va passar..vaig tenir que recomensar tota la campaña i esborrar l'anterior…

  3. @Selljasplint20R qué va esta chupat,tu i jo els maten súper ràpid,jo ara estic acostumat a jugar en relista densidad alta,i m'és facil!!xD

  4. @Selljasplint20R ey Josep,ara que ja hem jugat junts,perquè no fas un video del video six vegas 2 en realista??Estaria molt chulo,jo em compraré una nova camara però serà HD,o sigui,que fare uns videos collonuts,y grabaré Rainbow Six Vegas i més!!!! ^_^

Your Item review/feedback? INDULGE US!